Lediga jobb

För samtliga lediga tjänster nedan gäller följande:

Skicka in din ansökan och ditt CV till mailadress: karin.fick@thorahlgren.se

 

Sista ansökningsdag: Tillsättning sker löpande 

 

 

 

Offertberedare med gedigen verktygskunskap

Din bakgrund:
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av pressverktyg. Meriterande är om du har erfarenhet från ett IATF-certifierat företag.

 

Arbetsuppgifter:
Som offertberedare ansvarar du för att sammanställa underlaget till kundofferter och när ordern är klar är det du som upprättar beredningen. Tjänsten kräver mycket goda kunskaper inom plåtformning och ritningsläsning. Du kommer även vara ansvarig inköpare för verktygen som behövs samt föra den tekniska diskussionen med kundens konstruktörer. För rätt person så kan chefsansvar för hela verktygsavdelningen ingå i tjänsten. Thor Ahlgren kan erbjuda dig ett stimulerande arbete i en organisation med spännande utmaningar där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt.

 

Personliga egenskaper:
Du är en drivande problemlösare med stort kvalitetstänkande och hög initiativförmåga. Du har också ett stort intresse för teknik och har ett kreativt tänkande. Vi söker dig som dels kan arbeta självständigt, dels i team samt att du ser positivt på nya utmaningar. Du är en lagspelare som värdesätter gott samarbete och god stämning kollegor emellan. Du är en förespråkare av ordning och reda och söker ständigt förbättra processerna i dina arbetsuppgifter.
Du har bra allmänna PC-kunskaper och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Kunskaper i affärssystemet Monitor är meriterande men inget krav.


Anställningsform/omfattning:
Tillsvidareanställning, Heltid

 

Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse

 

Placeringsort:
Skillingaryd

 

Frågor utöver info ovan besvaras av:

Robert Alkemark 0370 - 798 00

 

 

 

Key Account Manager

Din bakgrund:
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning mot Automotive, har en god teknisk förståelse och ekonomisk kunskap för att kunna föra bra diskussioner, kalkylera och göra affärer med krävande kunder.

 

Arbetsuppgifter:
Du kommer arbeta med att utveckla företagets befintliga affärsrelationer samt att identifiera och etablera nya affärsmöjligheter. Du kommer vara ansvarig för företagets största kundkonton och ingå i ledningsgruppen. Du kommer även ingå i ett team med en annan KAM samt offertberedare.

 

Personliga egenskaper:
Du är en driven person med viljan att vidareutveckla affärer/relationer med befintliga och nya kunder. Du är en lagspelare som värdesätter gott samarbete och god stämning kollegor emellan och känner dig bekväm med att samarbeta på alla nivåer i en organisation. Du har bra allmänna PC-kunskaper och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Anställningsform/omfattning:
Tillsvidareanställning, Heltid

 

Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse

 

Placeringsort:
Skillingaryd

 

Frågor utöver info ovan besvaras av:
Henrik Häggström 0370 - 798 00

 

 

 

 

Förman/Arbetsledare Hok

 

Din bakgrund:
Vi söker dig som har erfarenhet från ett IATF-certifierat företag dvs har arbetat i en organisation vars kunder är inom Automotive.

 

Arbetsuppgifter:
Som Förman/Arbetsledare Hok kommer du att arbeta i en enhet med lasermaskiner, CNC-fräsar, slipmaskiner, manuella pressar samt en tvättanläggning. I arbetsuppgifterna ingår personalledning, finplanering, ställa maskiner och teknisk support mot enhetens processer. Du erbjuds ett omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater som alla strävar mot gemensamma mål.

 

Personliga egenskaper:
Du är en ledare med stort kvalitetstänkande och hög initiativförmåga. Du har också ett stort intresse för teknik och har ett kreativt tänkande. Vi söker dig som kan leda och fördela arbetet samt att du ser positivt på nya utmaningar. Du är en lagspelare som värdesätter gott samarbete och god stämning kollegor emellan. Du är en förespråkare av ordning och reda och söker ständigt förbättra processerna i din enhet. Kunskaper i affärssystemet Monitor är meriterande men inget krav.

 

Anställningsform/omfattning:

Tillsvidareanställning, Heltid, Dagtid

Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse


Placeringsort:
Hok

 

Frågor utöver info ovan besvaras av:
Robert Alkemark 0370 - 798 00